използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране

Автоматично завършване на настройването на компютъра след актуализиране

Някои актуализации изискват да рестартирате компютъра и да влезете в Windows, за да завършите инсталирането им, което означава, че е възможно да влезете в Windows и да разберете, че не можете да използвате компютъра, докато актуализацията не завърши. Windows 10 ви помага да избегнете това, като позволява на Windows да използва вашата информация за влизане, за да създадете специален код.

Този код се използва за автоматично влизане след рестартиране, завършване на настройката на компютъра и след това заключване на компютъра за предпазване на вашия акаунт и лична информация.
За да използвате тази опция, изберете „Старт“ , изберете „Настройки“ > „Актуализиране и защита“ > „Windows Update“ > „Разширени опции“, след което поставете отметка в квадратчето до „Използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране“.
Забележка: Препоръчително е да включите BitLocker, когато използвате тази опция. Тази опция не е налична, ако компютърът ви е свързан с домейн или ако правила за работа или имейл са приложени към компютъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *