използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране

Автоматично завършване на настройването на компютъра след актуализиране

Някои актуализации изискват да рестартирате компютъра и да влезете в Windows, за да завършите инсталирането им, което означава, че е възможно да влезете в Windows и да разберете, че не можете да използвате компютъра, докато актуализацията не завърши. Windows 10 ви помага да избегнете това, като позволява на Windows да използва вашата информация за влизане, за да създадете специален код.

Continue reading “използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране”