brug mine logonoplysninger til automatisk at fuldføre konfiguration af min enhed efter en opdatering

Fuldfør automatisk konfigurationen af pc’en efter opdatering

Visse opdateringer kræver, at du genstarter din pc og logger på Windows for at fuldføre installation af opdateringen. Det betyder, at du i visse tilfælde kan logge på Windows for at finde ud af, at du ikke kan bruge din pc, før opdateringen er fuldført. Windows 10 hjælper med at forhindre dette ved at give Windows tilladelse til at bruge dine logonoplysninger til at oprette et særligt token. Dette token bruges til at logge på automatisk efter en genstart, fuldføre konfigurationen af din pc og derefter låse din pc for at beskytte din konto og dine personlige oplysninger.


Du kan bruge denne indstilling ved at vælge knappen Start, vælge Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update > Avancerede indstillinger og derefter markere afkrydsningsfeltet ud for Brug mine logonoplysninger til automatisk at fuldføre konfiguration af min enhed efter en opdatering.
Bemærk! Det anbefales, at du slår BitLocker til, når du bruger denne indstilling. Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis din pc er medlem af et domæne, eller der er gældende arbejds- eller mailpolitikker for din pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *