проверете ажурирања во windows 10

Ажурирање на Windows 10

 

Windows 10 повремено проверува дали има ажурирања за вие да не мора да го правите тоа. Кога е достапно ажурирање, автоматски се презема и инсталира, со што компјутерот се одржува во тек со најновите карактеристики.


За да проверите дали има ажурирања сега, појдете во Параметри > Ажурирање и безбедност > Windows Update и изберете Провери ажурирања. Доколку Windows Update вели дека компјутерот е ажуриран, ги имате сите ажурирања што се достапни во моментов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.