utilizează informațiile mele de conectare pentru a termina automat configurarea dispozitivului după o actualizare

Terminarea automată a configurării PC-ului după actualizare

Unele actualizări necesită repornirea PC-ului și conectarea la Windows pentru a termina instalarea actualizării, ceea ce înseamnă că este posibil să vă conectați la Windows și să descoperiți că nu puteți utiliza PC-ul până când se termină actualizarea. Windows 10 vă ajută să preveniți acest lucru, permițând sistemului de operare Windows să utilizeze informațiile dvs. de conectare pentru a crea un simbol special.

Acest simbol este utilizat pentru conectarea automată după o repornire, terminarea configurării PC-ului și blocarea acestuia, pentru a vă ajuta să vă mențineți în siguranță contul și informațiile personale.
Pentru a utiliza această opțiune, selectați butonul Start , Setări > Actualizare și securitate > Windows Update > Opțiuni complexe, apoi bifați caseta de selectare de lângă Utilizează informațiile mele de conectare pentru a termina automat configurarea dispozitivului după o actualizare.
Notă: Se recomandă să activați BitLocker atunci când utilizați această opțiune. Această opțiune nu este disponibilă dacă PC-ul dvs. este asociat la un domeniu sau dacă acestuia i se aplică politici de muncă sau de e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *