merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

Marrja e ndihmës për aplikacionin Muzika e Groove

 Për ndihmën për Groove, fut pyetjen tënde në kutinë e kërkimit në shiritin e detyrave. Do t’i marrësh përgjigjet nga Cortana ose Bing.
merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove
merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

ku është printeri im në windows 10 mobile?

Ku është printer tim në Windows 10 Mobile?

Nuk mund të gjeni printerin tuaj në listë? Sigurohuni që ajo është aktivizuar dhe lidhur me të njëjtin rrjet WiFi si telefonin tuaj. Nëse ju ende nuk mund të gjeni atë, kontrolloni nëse printeri juaj është kompatibil me Windows 10 Mobile.

ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows

Në Windows

Nëse zhvendosesh në një vend ose rajon tjetër, ndrysho parametrin tënd të rajonit që të vazhdosh të bësh blerje në Dyqan. Shënim: Shumica e produkteve të blera nga Dyqani i Windows në një rajon nuk do të funksionojnë në një rajon tjetër. Këtu përfshihen Xbox Live Gold dhe Groove Music Pass, aplikacionet, lojërat, muzika, filmat dhe shfaqjet televizive.

Vazhdoni leximin e ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows

zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

Zhvendosja e njësive nga aplikacioni Lista e leximit në Microsoft Edge

Ekziston një listë leximi e integruar në Microsoft Edge, shfletuesi i ri në Windows 10. Nëse e përdore aplikacionin Lista e leximit në Windows 8.1 dhe tani ke bërë përmirësimin në Windows 10, zhvendos njësitë nga aplikacioni i vjetër te Microsoft Edge.
Në aplikacionin Lista e leximit, përzgjidh një njësi për ta hapur në Microsoft Edge.

Vazhdoni leximin e zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve

Switching pikëpamjet mes 3D (ajrore) dhe rrugë

Kur ju jeni duke eksploruar qytete në 3D, ju jeni në të vërtetë shihni hartën në pikëpamje ajrore. Për të kaluar përsëri në pamje të rrugëve, zgjidhni pikëpamjet hartë, pastaj përzgjidhni Road.

ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve
ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve

ndryshimi i motorit të parazgjedhur të kërkimit në microsoft edge

Microsoft rekomandon Bing për një përvojë të zgjeruara kërkimit në Microsoft Edge në Windows 10. Mbajtja e Bing si tuaj default search engine, të jep;
Lidhje direkte me Windows 10 aplikacione, ju shpie direkt në Apps tuaj më të shpejtë.
Sugjerimet më të rëndësishme nga Cortana, asistent tuaj personal dixhital.

Vazhdoni leximin e ndryshimi i motorit të parazgjedhur të kërkimit në microsoft edge

marrja e ndihmës për xbox në windows 10

Merrni ndihmë me Xbox në Windows 10

Për ndihmë me app Xbox, shkruani pyetjen tuaj në kutinë e kërkimit në taskbar. Ju do të merrni përgjigje nga Cortana apo Bing.
Provoni “Çfarë është app Xbox?” Ose “Çfarë është një Gjinia?” Nëse kjo nuk funksionon, kanë një vështrim në baste & faqja e argëtuese në faqen e internetit të Windows.
Vizitoni Forume në bashkësi Xbox
Merrni ndihmë nga mbështetje Xbox

rregullo problemet duke hyrë në aplikacionin e xbox

Nëse ju jeni ka probleme për nënshkrimin në për app Xbox, këtu janë disa gjëra që ju mund ta provoni.
Sigurohuni që e keni lidhur në internet.
Shko tek Xbox.com dhe të nënshkruajë në atje për të siguruar që shërbimi Xbox është dhe drejtimin dhe ju nuk keni ndonjë çështje me llogarinë tuaj.

Vazhdoni leximin e rregullo problemet duke hyrë në aplikacionin e xbox

çfarë është një lidhje me limit?

AS lidhje matur është një lidhje interneti që ka një limit të dhënave lidhur me të. Të dhënave celulare lidhjet janë vendosur si matet nga default. Lidhjet e rrjetit WiFi mund të vendosen për të matur, por nuk janë nga default. Disa aplikacione dhe karakteristika në Windows do të sillen ndryshe në një lidhje të matur për të ndihmuar të zvogëluar përdorimin tuaj të të dhënave.

Vazhdoni leximin e çfarë është një lidhje me limit?