како функционира опцијата за подобрување во апликацијата фотографии?

Како функционира опцијата за подобрување во апликацијата Фотографии?

Како функционира

Апликацијата Фотографии автоматски ги подобрува фотографиите со приспособување на работите како бојата, контрастот, осветленоста, црвените очи, па дури и го исправа навалениот хоризонт ако е потребно. Continue reading “како функционира опцијата за подобрување во апликацијата фотографии?”