добијте поддршка за апликацијата groove-музика

Добијте помош за апликацијата Groove-музика

 За да добиете помош за Groove, внесете го прашањето во полето за пребарување на лентата со задачи. Ќе добиете одговори од Cortana или Bing.
добијте поддршка за апликацијата groove-музика
добијте поддршка за апликацијата groove-музика

каде ми е печатачот во windows 10 mobile?

Каде ми е печатачот во Windows 10 Mobile?

Не може да го најдете печатачот на списокот? Проверете дали е вклучен и поврзан на истата Wi-Fi мрежа како и телефонот. Доколку сѐ уште не може да го најдете печатачот, проверете дали е компатибилен со Windows 10 Mobile.

менување на регионот за windows продавницата

Во Windows

Доколку се преселите во друга држава или регион, изменете ги параметрите за регионот за да продолжите со купување од продавницата. Белешка: повеќето производи купени од Windows продавницата во еден регион нема да функционираат во друг. Во нив спаѓаат: Xbox Live Gold и Groove Music Pass, апликациите, игрите, музиката, филмовите и ТВ-емисиите.

Continue reading “менување на регионот за windows продавницата”

преместување ставки од апликацијата список за читање во microsoft edge

Преместување ставки од апликацијата Список за читање во Microsoft Edge

Има вграден список за читање во Microsoft Edge, новиот прегледувач во Windows 10. Доколку ја користевте апликацијата Список за читање во Windows 8.1, а сега надградивте на Windows 10, преместете ги ставките од старата апликација во Microsoft Edge.
Во апликацијата Список за читање, изберете ја ставката за да ја отворите во Microsoft Edge.

Continue reading “преместување ставки од апликацијата список за читање во microsoft edge”

промена на приказите помеѓу 3д (од воздух) и патишта

Префрлување погледи помеѓу 3D (воздушна) и патниот

Кога сте истражување градови во 3D, ти си, всушност ја гледате картата во антенски поглед. За да се вратите во приказот на патот, одберете ставови сајтот, а потоа изберете патот.

промена на приказите помеѓу 3д (од воздух) и патишта
промена на приказите помеѓу 3д (од воздух) и патишта

менување на стандардниот пребарувач во microsoft edge

Менување на стандардниот пребарувач во Microsoft Edge

Microsoft го препорачува Bing за подобрено искуство со пребарувањето во Microsoft Edge на Windows 10. Задржувањето на Bing како стандарден пребарувач ви овозможува:
Директни врски до апликациите на Windows 10, со што побрзо ве води директно до вашите апликации.
Порелевантни предлози од Cortana, вашиот личен дигитален помошник.

Continue reading “менување на стандардниот пребарувач во microsoft edge”

побарајте помош за xbox на windows 10

Добие помош со Xbox на Windows 10

За помош со на Xbox стан, внесете го вашето прашање во полето за пребарување на лентата со задачи. Ќе добиете одговор од Cortana или Бинг.
Обиди се со “Она што е на Xbox стан?” Или “Што е gamertag?” Ако тоа не функционира, да се погледнеме во Игри на среќа и забавни страница на веб страната на Windows.

Continue reading “побарајте помош за xbox на windows 10”

додавање игра во списокот со игри на апликацијата xbox

Прикачување на Старт

Појдете во Старт > Xbox > Мои игри и изберете го знакот плус.

додавање игра во списокот со игри на апликацијата xbox
додавање игра во списокот со игри на апликацијата xbox

Continue reading “додавање игра во списокот со игри на апликацијата xbox”

поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата xbox

Поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата Xbox

Доколку имате проблем со пријавувањето на апликацијата Xbox, еве неколку работи со кои може да се обидете.
Проверете дали сте поврзани на интернет.
Појдете на Xbox.com и пријавете се за да бидете сигурни дека услугата Xbox е оперативна и дека нема проблеми со сметката.

Continue reading “поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата xbox”

поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата xbox

Поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата Xbox

Доколку имате проблем со пријавувањето на апликацијата Xbox, еве неколку работи со кои може да се обидете.
Проверете дали сте поврзани на интернет.
Појдете на Xbox.com и пријавете се за да бидете сигурни дека услугата Xbox е оперативна и дека нема проблеми со сметката.

Continue reading “поправање проблеми со пријавувањето на апликацијата xbox”