побарајте помош за xbox на windows 10

Добие помош со Xbox на Windows 10

За помош со на Xbox стан, внесете го вашето прашање во полето за пребарување на лентата со задачи. Ќе добиете одговор од Cortana или Бинг.
Обиди се со “Она што е на Xbox стан?” Или “Што е gamertag?” Ако тоа не функционира, да се погледнеме во Игри на среќа и забавни страница на веб страната на Windows.


Посетите форуми во заедницата на Xbox
Добие помош од поддршка на Xbox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *