добијте поддршка за апликацијата groove-музика

Добијте помош за апликацијата Groove-музика

 За да добиете помош за Groove, внесете го прашањето во полето за пребарување на лентата со задачи. Ќе добиете одговори од Cortana или Bing.
добијте поддршка за апликацијата groove-музика
добијте поддршка за апликацијата groove-музика

добијте помош за file explorer во windows 10

Помош во File Explorer

Топ теми

Еве ги одговорите на неколку вообичаени прашања за File Explorer:
Како да го приспособам брзиот пристап?
Како функционира OneDrive во Windows 10?
Каде се моите библиотеки?

Continue reading “добијте помош за file explorer во windows 10”

зошто ја нема cortana во мојот регион или на мојот јазик?

Региони и јазици Cortana е

Региони и јазици

Да се користи Cortana, подесувањата вашиот регион и јазик мора да се усогласат. Види следнава листа на региони каде Cortana е на располагање, како и соодветна јазикот за секој од овие региони.

Continue reading “зошто ја нема cortana во мојот регион или на мојот јазик?”