добијте поддршка за апликацијата groove-музика

Добијте помош за апликацијата Groove-музика

 За да добиете помош за Groove, внесете го прашањето во полето за пребарување на лентата со задачи. Ќе добиете одговори од Cortana или Bing.
добијте поддршка за апликацијата groove-музика
добијте поддршка за апликацијата groove-музика

каде ми е печатачот во windows 10 mobile?

Каде ми е печатачот во Windows 10 Mobile?

Не може да го најдете печатачот на списокот? Проверете дали е вклучен и поврзан на истата Wi-Fi мрежа како и телефонот. Доколку сѐ уште не може да го најдете печатачот, проверете дали е компатибилен со Windows 10 Mobile.

прикажување или бришење на претходните прегледи во microsoft edge

Windows 10

Претходните прегледи се информациите што ги памети Microsoft Edge, вклучувајќи ги лозинките, информациите внесени во формуларите и посетените локации, и ги складира во компјутерот како што прегледувате на веб.
За да ги прикажете претходните прегледи, изберете Центар > Историја. За да ги избришете, изберете Исчисти ја целата историја, изберете ги типовите податоци или датотеки што сакате да ги отстраните од компјутерот, а потоа изберете Исчисти.

Continue reading “прикажување или бришење на претходните прегледи во microsoft edge”