како да ги синхронизирам моите параметрите во windows 10?

Околу синхронизацијата на Windows 10 уреди

Кога синхронизација е вклучен, прозорци следи на подесувања кои се грижат за и нив ги поставува за вас на вашиот Windows 10 уреди.
Можете да изберете да ги синхронизирате нешта како што се веб прелистувач поставувања, лозинки и боја теми.

Ако го вклучите и други нагодувања Windows, Windows синхронизира некои поставки уред (на нешта како печатари и опции глувчето), поставувања File Explorer и параметри за известување.
За синхронизирање на работа, треба да се логирате во Windows 10, со вашата сметка на Microsoft (или контактирајте ја вашата сметка на Microsoft за вашата работа или училиште сметка) на која било уред што сакате да го зачувате во синхронизација. Ако опцијата поставките за синхронизација не е достапен на вашиот уред, вашата организација може да им овозможи на оваа функција.

како да ги синхронизирам моите параметрите во windows 10?
како да ги синхронизирам моите параметрите во windows 10?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *