използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране

Автоматично завършване на настройването на компютъра след актуализиране

Някои актуализации изискват да рестартирате компютъра и да влезете в Windows, за да завършите инсталирането им, което означава, че е възможно да влезете в Windows и да разберете, че не можете да използвате компютъра, докато актуализацията не завърши. Windows 10 ви помага да избегнете това, като позволява на Windows да използва вашата информация за влизане, за да създадете специален код.

Този код се използва за автоматично влизане след рестартиране, завършване на настройката на компютъра и след това заключване на компютъра за предпазване на вашия акаунт и лична информация.
За да използвате тази опция, изберете „Старт“ , изберете „Настройки“ > „Актуализиране и защита“ > „Windows Update“ > „Разширени опции“, след което поставете отметка в квадратчето до „Използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране“.
Забележка: Препоръчително е да включите BitLocker, когато използвате тази опция. Тази опция не е налична, ако компютърът ви е свързан с домейн или ако правила за работа или имейл са приложени към компютъра.

Един коментар към “използване на моята информация за влизане за автоматично завършване на настройката на устройството след актуализиране”

  1. Това исках и търсех да изпълня , тъй като след една от последните актуализации ми изчезна „skype“ . Същата няколко кратно бях подканян да я обновя , като я изтегля отново, което и извършвах! Какъв е проблема с тази програма ,за да се случва това с нея?! Днес ми беше предложено да си избера код ,който да използвам вместо пароли ,за влизане в устройството ,приложенията и услугите ми . Опитах два пъти , но нещо все се обърквало и трябвало да опитвам по късно или за n-ти път отново ?… /При рестартиране и актуализации никога не докосвам компютъра, докато не завърши действието до край ! / По-рано две години влизах безпроблемна директно ,чрез кликване върху иконата в съответния сайт ,а сега е жива мъка ! То не бяха все нови и нови пароли. Кодове по телефона ,за да потвърдя че съм аз и вече самият аз започнах да се съмнявам аз ли съм или е „изплезеният жираф“ от началната страница на „F“ Надявам че скоро нещата ще се оправят , за което ще Ви бъда благодарен ,а и аз ще свикна с новите изисквания . Благодаря Ви и за Вашето търпение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.