moje podatke za vpis uporabi za samodejno dokončanje nastavljanja naprave po posodobitvi

Samodejno dokončanje nastavljanja računalnika po posodobitvi

Nekatere posodobitve za dokončanje nameščanja zahtevajo ponovni zagon računalnika in vpis v sistem Windows, kar pomeni, da se lahko zgodi, da po vpisu v Windows ugotovite, da ne morete uporabljati računalnika, dokler posodabljanje ni dokončano. Windows 10 pomaga to preprečiti tako, da sistemu Windows dovoli, da iz vaših podatkov za vpis ustvari poseben žeton. Ta žeton se uporabi za samodejni vpis po ponovnem zagonu, dokončanje nastavljanja računalnika in zaklepanje računalnika, tako da vaš račun in osebni podatki ostanejo varni.


Če želite uporabiti to možnost, izberite gumb za začetni meni, izberite Nastavitve > Posodobitev in varnost > Windows Update > Dodatne možnosti in nato potrdite polje zraven Moje podatke za vpis uporabi za samodejno dokončanje nastavljanja naprave po posodobitvi.
Opomba: Če uporabljate to možnost, priporočamo, da vklopite BitLocker. Ta možnost ni na voljo, če je računalnik pridružen domeni ali če so v računalniku uveljavljeni službeni ali e-poštni pravilniki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.