izmantot manu pierakstīšanās informāciju, lai automātiski pabeigtu manas ierīces iestatīšanu pēc atjaunināšanas

Automātiska datora iestatīšanas pabeigšana pēc atjaunināšanas

Dažu atjauninājumu veikšanai ir nepieciešams restartēt datoru un pierakstīties operētājsistēmā Windows, lai pabeigtu instalēt atjauninājumu. Tas nozīmē, ka varat pierakstīties operētājsistēmā Windows un konstatēt, ka nevarat izmantot datoru, līdz atjaunināšana būs pabeigta. Operētājsistēma Windows 10 palīdz novērst šādas situācijas, ļaujot operētājsistēmai Windows izmantot jūsu pierakstīšanās informāciju, lai izveidotu īpašu pilnvaru.

Šī pilnvara tiek izmantota, lai automātiski pierakstītos datorā pēc restartēšanas, pabeigtu datora iestatīšanu un pēc tam bloķētu datoru, tādējādi aizsargājot jūsu konta un personisko informāciju.
Lai izmantotu šo opciju, atlasiet pogu Sākums, atlasiet Iestatījumi > Atjaunināšana un drošība > Windows Update > Papildu opcijas un pēc tam atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus Izmantot manu pierakstīšanās informāciju, lai automātiski pabeigtu manas ierīces iestatīšanu pēc atjaunināšanas.
Piezīme. Ja izmantojat šo opciju, ir ieteicams ieslēgt līdzekli BitLocker. Šī opcija nav pieejama, ja dators ir savienots ar domēnu vai ja darba vai e-pasta politikas tiek lietotas jūsu datorā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.