käytä kirjautumistietoja laitteen määritysten viimeistelyyn päivityksen jälkeen

Tietokoneen määritysten automaattinen viimeistely päivityksen jälkeen

Joidenkin päivitysten asennuksen viimeistely edellyttää, että tietokone käynnistetään ja Windowsiin kirjaudutaan uudelleen. Tällöin saatat Windowsiin kirjautuessasi huomata, ettet voi käyttää tietokonetta, ennen kuin päivitys on viimeistelty. Windows 10 pyrkii estämään tämän antamalla Windowsin käyttää kirjautumistietojasi erityisen tunnuksen luomiseen.

Tätä tunnusta käytetään automaattiseen kirjautumiseen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Kun tietokoneen määritykset ovat valmiit, tietokoneesi lukitaan tilin ja henkilökohtaisten tietojen suojelemiseksi.
Jos haluat käyttää tätä asetusta, valitse aloituspainike, valitse Asetukset > Päivitys ja suojaus > Windows Update > Lisäasetukset ja valitse sitten Käytä kirjautumistietoja laitteen määritysten viimeistelyyn päivityksen jälkeen.
Huomautus: Suosittelemme, että otat BitLockerin käyttöön tätä asetusta käyttäessäsi. Vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos tietokone on liitetty toimialueeseen tai tietokoneeseesi sovelletaan työpaikan tai sähköpostin käytäntöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.