naudoti mano prisijungimo informaciją, kad po atnaujinimo būtų automatiškai baigtas įrenginio nustatymas

Automatinis kompiuterio nustatymo po atnaujinimo užbaigimas

Įdiegus kai kuriuos naujinimus, kompiuteris turės būti paleidžiamas iš naujo ir turėsite prisijungti prie „Windows“, kad būtų užbaigtas naujinimo diegimas. Tokiu atveju, prisijungę prie „Windows“, kompiuteriu naudotis negalėsite, kol naujinimas bus baigtas. „Windows 10“ padeda to išvengti leisdama „Windows“ naudoti jūsų prisijungimo informaciją, kad būtų sukurtas specialus atpažinimo ženklas.

Šis atpažinimo ženklas naudojamas automatiškai prisijungti po paleidimo iš naujo, kompiuterio nustatymui užbaigti, tada – kompiuteriui užrakinti, kad jūsų paskyra ir asmeninė informacija išliktų saugi.
Norėdami naudoti šią parinktį, pasirinkite pradžios mygtuką, pasirinkite Parametrai > Naujinimas ir sauga > „Windows Update“ > Išplėstinės parinktys ir pažymėkite žymės langelį šalia Naudoti mano prisijungimo informaciją, kad po atnaujinimo būtų automatiškai baigtas įrenginio nustatymas.
Pastaba: Naudojant šią parinktį, rekomenduojama įjungti „BitLocker“. Ši parinktis negalima, jei kompiuteris yra prijungtas prie domeno arba jei kompiuteriui taikoma darbo ar el. pašto strategija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.