како да додадете јазик за внесување во компјутерот

Како да додадете јазик за да ја вашиот компјутер

Додадете јазик за да ја вашиот компјутер Поставите вашиот јазик на дисплејот
Оди во Settings> Време и јазикот> регион и јазик.
Одберете Add a јазик.
Изберете го јазикот кој сакате да го користите од списокот, а потоа изберете кои регионот верзија сакате да го користите. Преземањето ќе започне веднаш.


Поставите вашиот јазик на дисплејот

Оди во Settings> Време и јазикот> регион и јазик.
Изберете една од вашите јазици, а потоа одберете Set as default.

како да додадете јазик за внесување во компјутерот
како да додадете јазик за внесување во компјутерот

One thought on “како да додадете јазик за внесување во компјутерот”

  1. I read this article fully regarding the comparison of most up-to-date and preceding technologies, it’s
    remarkable article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *