mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it – është një skedar i ekzekutueshëm në Windows, i zhvilluar nga Microsoft Corporation dhe i furnizuar me sistemin operativ. Elementi është objekti i nisjes së aplikacionit Microsoft HTML – një program që është përgjegjës për funksionimin e aplikacioneve të bazuara në HTML (.hta files) dhe drejtimin e skripteve në Windows.

Vendndodhja e paracaktuar është C: \ Windows \ System32 \. Madhësia nga 12,800 deri në 47,104 byte.

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it
mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it

Ju mund të shihni procesin në “Task Manager” vetëm kur aplikacionet që përdorin aplikacionin Microsoft (R) HTML aplikacion dhe përdorin> 25% të burimeve tuaja.

Por nëse këto procese gjithmonë ndodhen ose nuk ndodhen në “system32” në shumicën e rasteve që mund të jenë malware që fshihet në procesin e Windows

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it (32-bit)
mshta.exe Microsoft (R) HTML एप्लिकेशन होस्ट (32-bit)

Një konfirmim shtesë është ndryshimi i cilësimeve të shfletuesit (faqja e fillimit, motor kërkimi i parazgjedhur, shfaqja e faqerojtëseve), duke treguar reklamat agresive dhe ridrejtimin automatik në faqet komerciale me përmbajtje mediatike që mund të jenë të dëmshme për ju. Në këtë rast, rekomandohet të kontrolloni kompjuterin për viruset. Ose, proceset e shumta të mshta.exe mund të shfaqen në “Menaxheri i Task”

Si të fshini procesin?

Nëse disa simptoma bëhen reale në PC, është më mirë të fshini procesin tuaj.

A) Ndalo procesin mshta.exe;
B) Rifresko Windows dhe filloni në mënyrë të sigurt;
C) Instalo aplikacionet: CCleaner, AdwCleaner
D) Filloni AdwCleaner, klikoni “Scan” dhe pas përfundimit të klikoni “Clean”
E) Vendosni të gjitha cilësimet në default në shfletuesin tuaj
F) Fshini të gjitha cache me CCleaner

Gjithashtu në sistemin Winx64 mund të njihet si mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it (32-bit)

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *