helppane.exe Ndihma dhe mbështetja e Microsoft

Skedari Helppane.exe është pjesë e Platformës së Ndihmës të Klientit të sistemeve operative të Windows. Është përgjegjës për ofrimin e ndihmës dhe shërbimeve mbështetëse. Duke qenë fillimisht preinstalled me Windows OS, Helppane.exe është e integruar në të dhe funksionon mirë brenda mjedisit të saj.

Nëse shkoni te Properties, ju do të shihni se procesi i helppane.exe është i lidhur me Shërbimin e Ndihmës dhe Mbështetjes së Microsoft. Nëse shtypni F1 në tastierën tuaj, do të hapet faqja e mbështetjes së Microsoft.

Vazhdoni leximin e helppane.exe Ndihma dhe mbështetja e Microsoft

DataExchangeHost.exe Pritësi i këmbimit të të dhënave

DataExchangeHost.exe Pritësi i këmbimit të të dhënave është një proces që vepron si një aplikim i modelit të komponentit të komponentit (COM) brenda serverit COM ‘Host DataExchange Host lokal.

Vazhdoni leximin e DataExchangeHost.exe Pritësi i këmbimit të të dhënave

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it

mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it – është një skedar i ekzekutueshëm në Windows, i zhvilluar nga Microsoft Corporation dhe i furnizuar me sistemin operativ. Elementi është objekti i nisjes së aplikacionit Microsoft HTML – një program që është përgjegjës për funksionimin e aplikacioneve të bazuara në HTML (.hta files) dhe drejtimin e skripteve në Windows.

Vazhdoni leximin e mshta.exe Pritësi i aplikacionit (R) HTML të Microsoft-it

merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

Marrja e ndihmës për aplikacionin Muzika e Groove

 Për ndihmën për Groove, fut pyetjen tënde në kutinë e kërkimit në shiritin e detyrave. Do t’i marrësh përgjigjet nga Cortana ose Bing.

merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove
merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

ku është printeri im në windows 10 mobile?

Ku është printer tim në Windows 10 Mobile?

Nuk mund të gjeni printerin tuaj në listë? Sigurohuni që ajo është aktivizuar dhe lidhur me të njëjtin rrjet WiFi si telefonin tuaj. Nëse ju ende nuk mund të gjeni atë, kontrolloni nëse printeri juaj është kompatibil me Windows 10 Mobile.

ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows

Në Windows

Nëse zhvendosesh në një vend ose rajon tjetër, ndrysho parametrin tënd të rajonit që të vazhdosh të bësh blerje në Dyqan. Shënim: Shumica e produkteve të blera nga Dyqani i Windows në një rajon nuk do të funksionojnë në një rajon tjetër. Këtu përfshihen Xbox Live Gold dhe Groove Music Pass, aplikacionet, lojërat, muzika, filmat dhe shfaqjet televizive.

Vazhdoni leximin e ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows

zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

Zhvendosja e njësive nga aplikacioni Lista e leximit në Microsoft Edge

Ekziston një listë leximi e integruar në Microsoft Edge, shfletuesi i ri në Windows 10. Nëse e përdore aplikacionin Lista e leximit në Windows 8.1 dhe tani ke bërë përmirësimin në Windows 10, zhvendos njësitë nga aplikacioni i vjetër te Microsoft Edge.
Në aplikacionin Lista e leximit, përzgjidh një njësi për ta hapur në Microsoft Edge.

Vazhdoni leximin e zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve

Switching pikëpamjet mes 3D (ajrore) dhe rrugë

Kur ju jeni duke eksploruar qytete në 3D, ju jeni në të vërtetë shihni hartën në pikëpamje ajrore. Për të kaluar përsëri në pamje të rrugëve, zgjidhni pikëpamjet hartë, pastaj përzgjidhni Road.

ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve
ndërrimi me njëra-tjetrën i pamjes 3d (ajrore) dhe pamjes së rrugëve

ndryshimi i motorit të parazgjedhur të kërkimit në microsoft edge

Microsoft rekomandon Bing për një përvojë të zgjeruara kërkimit në Microsoft Edge në Windows 10. Mbajtja e Bing si tuaj default search engine, të jep;
Lidhje direkte me Windows 10 aplikacione, ju shpie direkt në Apps tuaj më të shpejtë.
Sugjerimet më të rëndësishme nga Cortana, asistent tuaj personal dixhital.

Vazhdoni leximin e ndryshimi i motorit të parazgjedhur të kërkimit në microsoft edge