merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

Marrja e ndihmës për aplikacionin Muzika e Groove

 Për ndihmën për Groove, fut pyetjen tënde në kutinë e kërkimit në shiritin e detyrave. Do t’i marrësh përgjigjet nga Cortana ose Bing.
merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove
merr mbështetje për aplikacionin muzika e groove

ku është printeri im në windows 10 mobile?

Ku është printer tim në Windows 10 Mobile?

Nuk mund të gjeni printerin tuaj në listë? Sigurohuni që ajo është aktivizuar dhe lidhur me të njëjtin rrjet WiFi si telefonin tuaj. Nëse ju ende nuk mund të gjeni atë, kontrolloni nëse printeri juaj është kompatibil me Windows 10 Mobile.

paraqitja ose fshirja e historisë së shfletimit në microsoft edge

Windows 10

Historinë tuaj në shfletim është informacioni që Microsoft Buzë kujton – duke përfshirë fjalëkalime, info ju keni hyrë në forma, dhe faqet që keni vizituar – dhe dyqane në një PC si ju shfletoni web.
Për të parë historinë tuaj në shfletim, përzgjidhni Shtesa> Historia. Për të fshirë atë, zgjidhni qartë të gjithë historinë, zgjidhni llojin e të dhënave ose dosjeve që dëshironi të hiqni nga PC tuaj, atëherë zgjidhni Pastro.

Vazhdoni leximin e paraqitja ose fshirja e historisë së shfletimit në microsoft edge