paraqitja ose fshirja e historisë së shfletimit në microsoft edge

Windows 10

Historinë tuaj në shfletim është informacioni që Microsoft Buzë kujton – duke përfshirë fjalëkalime, info ju keni hyrë në forma, dhe faqet që keni vizituar – dhe dyqane në një PC si ju shfletoni web.
Për të parë historinë tuaj në shfletim, përzgjidhni Shtesa> Historia. Për të fshirë atë, zgjidhni qartë të gjithë historinë, zgjidhni llojin e të dhënave ose dosjeve që dëshironi të hiqni nga PC tuaj, atëherë zgjidhni Pastro.

Windows 10 Mobile

Historinë tuaj në shfletim është informacioni që Microsoft Buzë kujton – duke përfshirë fjalëkalime, informatat që ju keni hyrë në forma, dhe faqet që keni vizituar – dhe dyqane në një pajisje si ju shfletoni web.
Për të parë historinë tuaj në shfletim, përzgjidhni Të tjera> veprimet Qendër> Historia. Për të fshirë atë, zgjidhni qartë të gjithë historinë, zgjidhni llojin e të dhënave ose dosjeve që ju dëshironi të hiqni, pastaj zgjidhni Pastro.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *