використовувати мої облікові дані для автоматичного завершення налаштування пристрою після оновлення

Автоматичне завершення налаштування ПК після оновлення

Під час інсталяції деяких оновлень потрібно перезавантажити ПК та ввійти у Windows, щоб завершити процес інсталяції, тобто ви можете ввійти у Windows і побачити, що ваш ПК недоступний для використання до завершення оновлення. Windows 10 допомагає уникнути цього, дозволяючи системі Windows використовувати ваші облікові дані для створення спеціального маркера.

Цей маркер використовується для автоматичного входу після перезавантаження, завершення налаштування ПК та його подальшого блокування, щоб захистити ваш обліковий запис і персональні дані.
Щоб використовувати цей параметр, натисніть кнопку “Пуск“, виберіть пункти “Настройки” > “Оновлення й безпека” > “Windows Update” > “Додаткові параметри”, а потім установіть прапорець “Використовувати мої облікові дані для автоматичного завершення налаштування пристрою після оновлення”.
Примітка. Рекомендовано ввімкнути BitLocker під час використання цього параметра. Цей параметр недоступний, якщо ПК приєднано до домену або до нього застосовуються робочі політики чи політики електронної пошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.