χρήση των στοιχείων εισόδου μου για την αυτόματη ολοκλήρωση της ρύθμισης της συσκευής μου μετά από μια ενημέρωση

Αυτόματη ολοκλήρωση ρύθμισης του υπολογιστή μετά την ενημέρωση

Ορισμένες ενημερώσεις απαιτούν να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας και να εισέλθετε στα Windows για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της ενημέρωσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να εισέλθετε στα Windows και να ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Τα Windows 10 σάς βοηθούν να αποτρέψετε αυτό το ενδεχόμενο, επιτρέποντας στα Windows να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες εισόδου σας για τη δημιουργία ενός ειδικού διακριτικού.

Αυτό το διακριτικό χρησιμοποιείται για αυτόματη είσοδο μετά την επανεκκίνηση, ολοκλήρωση της ρύθμισης του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, κλείδωμα του υπολογιστή σας για την προστασία του λογαριασμού και των προσωπικών πληροφοριών σας.
Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, επιλέξτε το κουμπί Έναρξη, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update > Επιλογές για προχωρημένους και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην ένδειξη Χρήση των στοιχείων εισόδου μου για την αυτόματη ολοκλήρωση της ρύθμισης της συσκευής μου μετά από μια ενημέρωση.
Σημείωση: Συνιστάται η ενεργοποίηση του BitLocker, όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή. Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη, αν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε τομέα ή αν θα εφαρμόζονται πολιτικές εργασίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *