bruk min påloggingsinformasjon for å fullføre konfigurasjonen av enheten etter en oppdatering automatisk

Automatisk fullføre konfigurasjon av PC-en etter oppdatering

Noen oppdateringer krever at du må starte PC-en på nytt og logge på Windows for å fullføre oppdateringen, noe som betyr at du logger på Windows og kanskje finner ut at du ikke kan bruke PC-en før oppdateringen er fullført. Windows 10 bidrar til å hindre at dette skjer ved å la Windows bruke din påloggingsinformasjon til å opprette en spesialtoken.

Denne tokenen brukes til å logge på automatisk etter omstart, fullføre konfigurasjonen av PC-en, og deretter låse PC-en for å beskytte kontoen og personlige opplysninger.
Hvis du vil bruke dette alternativet, velger du startknappen , velger Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update > Avanserte alternativer, og deretter merker du av ved siden av Bruk min påloggingsinformasjon for å fullføre konfigurasjonen av enheten etter en oppdatering automatisk.
Obs! Det anbefales at du aktiverer BitLocker når du bruker dette alternativet. Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis PC-en er koblet til et domene eller hvis arbeids- eller e-postpolicyer brukes på PC-en.

2 kommentarer til «bruk min påloggingsinformasjon for å fullføre konfigurasjonen av enheten etter en oppdatering automatisk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *