använd min inloggningsinfo för att automatiskt slutföra konfigurationen av enheten efter en uppdatering

Automatisk konfiguration av datorn efter en uppdatering

För vissa uppdateringar krävs att du startar om datorn och loggar in i Windows för att slutföra installationen av uppdateringarna. Det kan innebära att när du loggar in i Windows kan du inte använda datorn förrän uppdateringen är klar. I Windows 10 kan du förhindra detta genom att låta Windows använda din inloggningsinformation för att skapa en särskild token. Denna token används för att logga in automatiskt efter en omstart, slutföra konfigurationen av datorn och sedan låsa datorn så att ditt konto och din personliga information är skyddad.

Om du vill använda det här alternativet går du till Start och väljer Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Windows Update > Avancerade alternativ och markerar kryssrutan bredvid Använd min inloggningsinfo för att automatiskt slutföra konfigurationen av enheten efter en uppdatering.
Obs! Du rekommenderas aktivera BitLocker när du använder det här alternativet. Det här alternativet är inte tillgängligt om datorn är ansluten till en domän eller om arbets- eller e-postprinciper tillämpas på datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *