güncelleştirme sonrasında cihazımın kurulumunu otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullan

Güncelleştirmeden sonra bilgisayar kurulumunu otomatik olarak tamamlama

Bazı güncelleştirmelerin yüklenmesinin tamamlanabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız ve Windows’ta oturum açmanız gerekir. Bir başka deyişle, Windows’ta oturum açtıktan sonra güncelleştirme tamamlanana kadar bilgisayarınızı kullanamayabilirsiniz. Windows 10, oturum açma bilgilerinizi kullanarak Windows’un özel bir belirteç oluşturmasını sağlayarak bu durumun oluşmasını önler.

Bu belirteç yeniden başlatma sonrasında otomatik olarak oturum açıp bilgisayarınızın kurulumunu tamamlayıp sonrasında bilgisayarınızı kilitleyerek hesabınızı ve kişisel bilgilerinizi güvende tutmak için kullanılır.
Bu seçeneği kullanmak için Başlangıç düğmesini seçin, sonra sırasıyla Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Windows Update > Gelişmiş seçenekler’i seçip “Güncelleştirme sonrasında cihazımın kurulumunu otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullan” seçeneğinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin.
Not: Bu seçeneği kullanırken BitLocker özelliğini açmanız önerilir. Bilgisayarınız bir etki alanına katılmışsa veya bilgisayarınıza iş ya da e-posta ilkeleri uygulanmışsa bu seçenek kullanılamaz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir