si të marrësh ndihmë në windows 10

Si të marrësh ndihmë në Windows 10

Kërko ndihmë

si të marrësh ndihmë në windows 10
si të marrësh ndihmë në windows 10

Aplikacioni Hapat e parë

Mëso bazat e Windows 10 dhe mëso të rejat e aplikacionit Hapat e parë (për ta gjetur, shko te Nisja dhe fut Hapat e parë).

si të marrësh ndihmë në windows 10
si të marrësh ndihmë në windows 10

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *