добијте помош за file explorer во windows 10

Помош во File Explorer

Топ теми

Еве ги одговорите на неколку вообичаени прашања за File Explorer:
Како да го приспособам брзиот пристап?
Како функционира OneDrive во Windows 10?
Каде се моите библиотеки?


Доколку барате нешто друго, разгледајте ги другите теми за File Explorer.

Помош во Windows 10

добијте помош за file explorer во windows 10
добијте помош за file explorer во windows 10

Внесете прашање или клучен збор во полето за пребарување и ќе добиете одговори од Microsoft, веб и Cortana.

One thought on “добијте помош за file explorer во windows 10”

  1. how to change sometimes account from local user administrator to administrator in Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *