çfarë është një lidhje me limit?

AS lidhje matur është një lidhje interneti që ka një limit të dhënave lidhur me të. Të dhënave celulare lidhjet janë vendosur si matet nga default. Lidhjet e rrjetit WiFi mund të vendosen për të matur, por nuk janë nga default. Disa aplikacione dhe karakteristika në Windows do të sillen ndryshe në një lidhje të matur për të ndihmuar të zvogëluar përdorimin tuaj të të dhënave.


Për të vendosur një lidhje të rrjetit WiFi si njehsuar:
Zgjidhni Start> Cilësimet> Network dhe Internet.
Zgjidhni WiFi> Opcionet e Avancuara> Bëje si lidhje matur.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *