rregullo problemet duke hyrë në aplikacionin e xbox

Nëse ju jeni ka probleme për nënshkrimin në për app Xbox, këtu janë disa gjëra që ju mund ta provoni.
Sigurohuni që e keni lidhur në internet.
Shko tek Xbox.com dhe të nënshkruajë në atje për të siguruar që shërbimi Xbox është dhe drejtimin dhe ju nuk keni ndonjë çështje me llogarinë tuaj.


Në PC tuaj, shkoni tek Start> Cilësimet> Ora dhe gjuhën. Nën Data dhe koha, sigurohuni se koha Set automatikisht vendosjen është kthyer më.
Nëse asnjë nga opsionet e tjera puna, shkoni te Start> Cilësimet> Llogaritë dhe për të gjetur llogari Microsoft keni përdorur për të nënshkruar në app Xbox, dhe zgjidhni Remove. Pastaj shkoni përsëri në app Xbox dhe në shenjë me llogarinë e Microsoft qe sapo hequr.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *