zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

Zhvendosja e njësive nga aplikacioni Lista e leximit në Microsoft Edge

Ekziston një listë leximi e integruar në Microsoft Edge, shfletuesi i ri në Windows 10. Nëse e përdore aplikacionin Lista e leximit në Windows 8.1 dhe tani ke bërë përmirësimin në Windows 10, zhvendos njësitë nga aplikacioni i vjetër te Microsoft Edge.
Në aplikacionin Lista e leximit, përzgjidh një njësi për ta hapur në Microsoft Edge.

(Nëse hapet në një shfletues tjetër, së pari shko te Nisja, më pas Parametrat > Sistemi > Aplikacionet e parazgjedhura dhe ndrysho shfletuesin e parazgjedhur të uebit në Microsoft Edge.)
Në Microsoft Edge, përzgjidh ikonën e yllit, përzgjidh Lista e leximit dhe më pas përzgjidh Shto.

zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge
zhvendosja e njësive nga aplikacioni lista e leximit në microsoft edge

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *