ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows

Në Windows

Nëse zhvendosesh në një vend ose rajon tjetër, ndrysho parametrin tënd të rajonit që të vazhdosh të bësh blerje në Dyqan. Shënim: Shumica e produkteve të blera nga Dyqani i Windows në një rajon nuk do të funksionojnë në një rajon tjetër. Këtu përfshihen Xbox Live Gold dhe Groove Music Pass, aplikacionet, lojërat, muzika, filmat dhe shfaqjet televizive.


Për të ndryshuar rajonin tënd në Windows, në kutinë e kërkimit, fut Rajoni dhe më pas përzgjidh Ndrysho vendin ose rajonin tënd.
Nën Vendi ose rajoni, përzgjidh rajonin tënd të ri.
Mund të kthehesh përsëri te rajoni fillestar në çdo kohë.

Në sajtin e uebit të Dyqanit

Nëse zhvendosesh në një vend ose rajon tjetër, ndrysho parametrin tënd të rajonit që të vazhdosh të bësh blerje në Dyqan. Shënim: Shumica e produkteve të blera nga Dyqani i Windows në një rajon nuk do të funksionojnë në një rajon tjetër. Këtu përfshihen Xbox Live Gold dhe Groove Music Pass, aplikacionet, lojërat, muzika, filmat dhe shfaqjet televizive.
Në Dyqanin e Windows, lëviz poshtë në fund të fundit të faqes.
Përzgjidh lidhjen e gjuhës dhe zgjidh një kombinim të ri të gjuhës me rajonin.
Mund të kalosh përsëri në rajonin tënd fillestar në çdo kohë.

Llogaria e Xbox Live

Ja se si të ndryshosh rajonin për llogarinë tënde të Xbox Live.
Hyr në faqen e migrimit të Faqja e migrimit të llogarisë.
Përzgjidh Tjetër, më pas rajonin dhe më pas Pranoj.

Një mendim mbi “ndrysho rajonin tënd për dyqanin e windows”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *