kontrollo për përditësime në windows 10

Si ta përditësoj Windows 10?

 

Windows 10 kontrollon periodikisht për përditësime, në mënyrë që të mos nevojitet të kontrollosh ti. Kur është në dispozicion një përditësim, ai shkarkohet dhe instalohet automatikisht – duke e mbajtur kompjuterin tënd të përditësuar me tiparet më të fundit.


Për të kontrolluar për përditësime tani, shko te Parametrat > Përditësimi dhe siguria > Windows Update dhe përzgjidh Kontrollo për përditësime. Nëse Windows Update thotë që kompjuteri yt është i përditësuar, ti ke të gjitha përditësimet që janë aktualisht në dispozicion.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *