kujto fjalëkalimet në microsoft edge

Kur viziton një sajt uebi që të kërkon të hysh, Microsoft Edge do të pyesë nëse dëshiron të kujtohet emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi yt. Kur ta vizitosh sajtin herën tjetër, Microsoft Edge do të përfundojë plotësimin e informacioneve të tua të llogarisë.

Ruajtja e fjalëkalimit është aktive sipas parazgjedhjes, por ja se si ta aktivizosh dhe ta çaktivizosh:
Në shfletuesin Microsoft Edge, përzgjidh Më shumë veprime (…) > Parametrat > Paraqit parametrat e përparuar.
Kaloje Ofro ruajtjen e fjalëkalimeve në Joaktiv.
Shënim: Ky nuk i fshin fjalëkalimet e ruajtura më parë. Për ta bërë këtë, shko te Parametrat, përzgjidh Zgjidh se çfarë të pastrosh nën Pastro të dhënat e shfletimit dhe më pas zgjidh Fjalëkalimet.

4 mendime mbi “kujto fjalëkalimet në microsoft edge”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *