mbrojtja e kompjuterit tënd me windows 10 me mbrojtësin e windows

Si të mbrosh kompjuterin tënd me Windows 10

Ku është Security Essentials?

Nëse ke Windows 10, s’mund të marrësh Microsoft Security Essentials. Por nuk të duhet, sepse tashmë ke Mbrojtësin e Windows, i cili ofron të njëjtin nivel mbrojtjeje.


Në shiritin e kërkimit, shtyp Mbrojtësi i Windows.
Zgjidh Mbrojtësi i Windows te rezultatet. Do të mund ta kontrollosh kompjuterin tënd dhe nivelin e mbrojtjes nga viruset.

mbrojtja e kompjuterit tënd me windows 10 me mbrojtësin e windows
mbrojtja e kompjuterit tënd me windows 10 me mbrojtësin e windows

Aktivizo ose çaktivizo Mbrojtësin e Windows

Në Windows 10, Mbrojtësi i Windows është gjithmonë aktiv dhe gjithmonë duke punuar për të mbrojtur kompjuterin tënd. Ai do të çaktivizohet vetë nëse instalon një aplikacion tjetër antivirus.
Mbrojtësi përdor mbrojtjen në kohë reale për të skanuar skedarët që shton ose ekzekuton ti në kompjuterin tënd. Çaktivizo përkohësisht mbrojtjen në kohë reale duke shkuar te Parametrat > Përditësimi dhe siguria > Mbrojtësi i Windows.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *