windows hello në windows 10

Çfarë është Windows Hello?

Windows 10

Windows Hello është një mënyrë më personale dhe më e sigurt për të pasur qasje të menjëhershme te pajisjet e tua me Windows 10, duke përdorur gjurmën e gishtit, fytyrën ose njohjen e syve.

Shumica e kompjuterëve me lexues të gjurmëve të gishtave janë gati për të përdorur Windows Hello tani dhe së shpejti do të vijnë më shumë pajisje që mund të njohin fytyrën dhe iridën tënde. Nëse ke një pajisje të përputhshme me Windows Hello, ja se si ta parametrizosh:

windows hello në windows 10
windows hello në windows 10

Windows 10 Mobile

Windows Hello është një mënyrë më personale për të hyrë te pajisjet me Windows 10. Ajo njeh sytë e tu për të verifikuar identitetin tënd, gjë që do të thotë se do të marrësh sigurinë e nivelit të ndërmarrjes pa pasur nevojë të shtypësh një fjalëkalim.
Si i mban private informacionet e mia Windows Hello?
Disa telefona Lumia që ekzekutojnë Windows 10 janë gati për të përdorur tani Windows Hello, dhe së shpejti priten pajisje të tjera që kanë njohjen e iridës.
Te Nisja, rrëshqit shpejt për te lista Të gjitha aplikacionet dhe më pas përzgjidh Parametrat > Llogaritë > Opsionet e hyrjes.
Pasi ta parametrizosh, do të mund ta zhbllokosh telefonin me një vështrim.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *