ndryshimi i motorit të parazgjedhur të kërkimit në microsoft edge

Microsoft rekomandon Bing për një përvojë të zgjeruara kërkimit në Microsoft Edge në Windows 10. Mbajtja e Bing si tuaj default search engine, të jep;
Lidhje direkte me Windows 10 aplikacione, ju shpie direkt në Apps tuaj më të shpejtë.
Sugjerimet më të rëndësishme nga Cortana, asistent tuaj personal dixhital.


Ndihmë të menjëhershme për t’ju ndihmuar të marrë maksimumin e Microsoft Edge dhe Windows 10.
Por Microsoft Edge përdor teknologji OpenSearch, kështu që ju mund të ndryshojë default search engine.
Në shfletuesin Microsoft Edge, hyjnë në faqen e internetit motorin e kërkimit (për shembull, www.contoso.com) dhe të hapur atë faqe.
Zgjidhni Më shumë veprime (…)> Cilësimet, pastaj lëvizni poshtë për të përzgjidhni Shih cilësimet e avancuara. Në listën në bazë Kërko në shiritin e adresave me, zgjidhni Ndryshim.
Zgjidhni website motorin e kërkimit tuaj, atëherë zgjidhni Set si default. Nëse ju nuk zgjidhni motorin e kërkimit, kompleti si buton parazgjedhur do të jetë gri.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *