ndryshimi i parametrave të hyrjes për blerjen për dyqanin e windows

Ndryshimi i parametrave të hyrjes për blerjen për Dyqanin e Windows

Dyqani i Windows të kërkon fjalëkalimin sa herë që blen diçka. Për të lehtësuar blerjen dhe për të kapërcyer hapin e fjalëkalimit:
Shko tek aplikacioni i Dyqanit dhe përzgjidh imazhin tënd të hyrjes përbri kutisë së kërkimit.


Shko te Parametrat > Hyrja për blerjen > Thjeshtësoje përvojën time të blerjes.
Kaloje ndërruesin në Aktiv.
Kjo do të të lejojë që të blesh nga Dyqani pa futur një fjalëkalim.
Pajisjet e tua të tjera nuk do të ndikohen derisa ta ndryshosh parametrin në secilën prej tyre.
Ky parametër aplikohet në blerjet brenda aplikacionit.

Një mendim mbi “ndryshimi i parametrave të hyrjes për blerjen për dyqanin e windows”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *