lidhja e një pajisjeje bluetooth me kompjuterin tim

Lidhja e një pajisjeje audio Bluetooth ose një ekran pa tel me kompjuterin tënd

Lidhja e një pajisjeje audio Bluetooth (Windows 10)

Për të lidhur kufjet, altoparlantin ose kufjet e thjeshta me Bluetooth me kompjuterin tënd me Windows 10, në fillim duhet të çiftosh pajisjen.
Aktivizo pajisjen Bluetooth dhe bëje të zbulueshme.

Mënyra se si e bën të zbulueshme varet nga pajisja. Kontrollo informacionin ose sajtin e uebit të pajisjes për të mësuar më shumë.
Te shiriti i detyrave, përzgjidh ikonën e qendrës së veprimit dhe sigurohu që Bluetooth të jetë i aktivizuar.
Në qendrën e veprimit, përzgjidh Lidh dhe më pas zgjidh pajisjen tënde.
Ndiq çdo udhëzim shtesë. Në rast të kundërt, ke përfunduar.

lidhja e një pajisjeje bluetooth me kompjuterin tim
lidhja e një pajisjeje bluetooth me kompjuterin tim

Ekranet pa tel të Miracast

lidhja e një pajisjeje bluetooth me kompjuterin tim
lidhja e një pajisjeje bluetooth me kompjuterin tim

Lidh pa tel kompjuterin tënd ose një televizor, një projektor ose një lloj tjetër të ekranit të jashtëm që mbështet Miracast.
Ndize televizorin ose projektorin tënd. Nëse po përdor një dispozitiv mbrojtje ose një përshtatës të Miracast, sigurohu që të jetë i lidhur me ekranin.
Sigurohu që Wi-Fi të jetë i çaktivizuar në kompjuter.
Te shiriti i detyrave, përzgjidh ikonën e qendrës së veprimit > Lidh > zgjidh ekranin tënd.
Ndiq çdo udhëzim shtesë në ekran. Në rast të kundërt, ke përfunduar.

Ekranet pa tel të WiGig

Lidh pa tel kompjuterin tënd ose një monitor, një projektor ose një lloj tjetër të ekranit të jashtëm që është i lidhur me një stacion WiGig.
Ndize televizorin ose projektorin.
Ndize stacionin WiGig dhe sigurohu që të jetë i lidhur me ekranin.
Sigurohu që kompjuteri yt e mbështet WiGig dhe që të jetë i ndezur. Nëse kompjuteri yt e mbështet WiGig, do të shikosh një kontroll të WiGig te Parametrat > Rrjeti dhe interneti > Regjimi i aeroplanit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *