si të krijosh një fjalëkalim të fortë

Krijo një fjalëkalim të fortë

Fjalëkalimet e forta ndihmojnë për të parandaluar njerëzit e paautorizuar që të qasen te skedarët, programet dhe burimet e tjera, dhe duhet të jenë të vështira për t’u hamendësuar apo deshifruar. Një fjalëkalim i mirë:
Ka të paktën tetë karaktere


Nuk përmban emrin tënd të përdoruesit, emrin e vërtetë ose emrin e kompanisë
Nuk përmban një fjalë të plotë
Është shumë i ndryshëm nga fjalëkalimet e mëparshme
Përmban shkronja kapitale, jokapitale, numra dhe simbole

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *