si të di nëse duhet ta besoj një sajt uebi në microsoft edge

Si ta di nëse duhet ta besoj një sajt uebi në Microsoft Edge?

Nëse shikon një buton kyçi pranë adresës së sajtit të uebit në Microsoft Edge, kjo do të thotë që:
Ato që dërgon dhe merr nga sajti i uebit janë të enkriptuara, gjë që e bën të vështirë që dikush tjetër të hyjë në këto informacione.


Sajti i uebit është i verifikuar, gjë që do të thotë se kompania që e ekzekuton sajtin ka një certifikatë që vërteton pronësinë e tyre. Kliko te butoni i kyçit për të parë se kush është pronari i sajtit dhe kush e verifikoi.
Ndërkohë që një kyç në ngjyrë gri do të thotë se sajti i uebit është i enkriptuar dhe i verifikuar, një kyç në ngjyrë jeshile do të thotë se Microsoft Edge konsideron se sajti i uebit ka shumë mundësi të jetë i vërtetë. Kjo sepse ai përdor një certifikatë të Miratimit të zgjeruar (EV), e cila kërkon një proces më të rreptë për verifikimin e identitetit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *