rregullo lidhjet me pajisjet e audios bluetooth dhe me ekranet pa tel në windows 10 mobile

Rregullo lidhjet me pajisjet e audios Bluetooth dhe me ekranet pa tel

Audioja e Bluetooth

Nëse shtypja e butonitLidh në qendrën e veprimit nuk e gjen pajisjen tënde të audios të aktivizuar për Bluetooth, provo këtë:


Sigurohu që pajisja jote me Windows e mbështet Bluetooth dhe që është e aktivizuar. Do të shohësh një buton Bluetooth në qendrën e veprimit.
Sigurohu që pajisja e audios e aktivizuar për Bluetooth është e aktivizuar dhe e zbulueshme. Mënyra se si e bën këtë ndryshon sipas pajisjeve, prandaj shiko informacionin që erdhi me pajisjen tënde ose shko te sajti i uebit i prodhuesit.
Nëse po kërkon pajisje të aktivizuara për Bluetooth përveç audios, shko te faqja Parametrat e Bluetooth. Shko te Parametrat, përzgjidh Pajisjet, përzgjidh Bluetooth, përzgjidh pajisjen, përzgjidh Hiq pajisjen, dhe më pas provo ta çiftosh përsëri.

Pajisjet Miracast

Nëse shtypja e butonitLidh në qendrën e veprimit nuk e gjen pajisjen tënde, provo këtë:
Sigurohu që pajisja jote me Windows e mbështet Miracast, duke kontrolluar informacionin që erdhi me të ose duke shkuar te sajti i uebit i prodhuesit.
Sigurohu që Wi-Fi është i aktivizuar.
Sigurohu që ekrani në të cilin dëshiron të projektosh e mbështet Miracast dhe që është i aktivizuar. Nëse jo, do të të duhet një përshtatës Miracast (ndonjëherë i quajtur “dongle”) që lidhet në një portë HDMI.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *